این دیدار با حضور دکتر کمال اکبری معاون مشارکتهای سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، دکتر سید حسین اسحاقی مدیرکل امور دانش آموختگان، حجت الاسلام هابیل جوانی کارشناس اداره موسسات و فعالیت های قرآن و عترت، آقای برگستان رئیس اداره حمایت از بکارگیری و حجت الاسلام محمد سلطانیه رئیس اداره ارتقاء برگزار شد.
مدیر کل امور دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران، اقدامات اجتماعی سازمان امور اجتماعی را برای جامعه مفید قلمداد کرد و افزود: نشر محتوای قرآنی و فرهنگی در قالب تشکلهای مردمی برای عموم مخاطبان از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است مراکز، سازمانها و نهادها با حمایتهای خود زمینه تولید و توسعه فرهنگ دینی میسر کنند.
آقای دکتر اکبری نیز علاوه بر ضرورت ورود انقلابی در حوزه اجتماعی، اطمینان مجموعه نظام به فرزندان تربیت شده در حوزههای خواهران را مثبت قلمداد کرد و بر دستورالعمل اجرایی برای شکل گیری نهادهای مردمی توسط دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران تاکید فراوان کرد.
آقای برگستان رئیس اداره حمایت از بکارگیریبیان کردند: هویت بخشی به دانش آموختگان حوزه های علمیه و حمایت از آنها موجب حضور پررنگ ایشان در عرصه های مختلف فرهنگی اجتماعی خواهد شد که آثار و برکات زیادی را در پی خواهد داشت.
حجت الاسلام محمد سلطانیه رئیس اداره ارتقاءبر برگزاری دورههای ارتقایی مهارتی در راستای نیازمندیهای اجتماعی جامعه تاکید کرد و افزود: شناخت توانمندیهای همسو، تعامل با سازمانها و مراکز تصمیم ساز و تأثیرگذار در زمینه فرهنگی و اجرای برنامه های مشترک فرهنگی را از جمله اقدامات مهم دانست بر توسعه فعالیت های تعاملی تأکید کرد.
در پایان این نشست تصمیم بر این گرفته شد که تشکلهای مردم نهاد در حوزه علمیه خواهران با رویکرد کاهش آسیبهای اجتماعی تشکیل و مقدمات لازم این فعالیت که برگزاری جلسه توجیهی آنلاین با حضور مدیران مدارس، معاونان فرهنگی مدارس، استان و دبیران حلقه دانش آموختگی است، برنامهریزی شود.
هم چنین طرفین بر ایجاد تفاهم میان حوزه های علمیه خواهران و سازمان امور اجتماعی وزارت کشور تأکید کردند.